Over ons

Een langetermijnpartner

Ons verhaal

Meer dan 20 jaar ervaring

Protéine is een nationale en internationale agentschap dat gespecialiseerd is in onthaalpersoneel voor elk type event. Haar thuisbasis is Brussel maar ze leveren hostessen en stewards voor events in Brussel, Vlaanderen, Wallonië en alle buurlanden. Sinds 1996 draagt Protéine bij aan het succes van congressen, conferenties, seminaries, beurzen, sportieve en culturele events en vip-events. Dankzij een elegant, warm en verantwoord onthaal op maat.

Onze missie

Succes gegarandeerd

Onze ambitie is bijdragen aan het succes van uw events dankzij onberispelijke stewards en hostessen. Een professionele service op maat, die met kwaliteit en efficiëntie beantwoordt aan al uw verwachtingen.

Onze troef

Een kwaliteitsservice

Omdat we beschikken over meer dan 5.000 streng geselecteerde hostessen en stewards, kunnen we op al uw verzoeken ingaan. Omdat uw event uniek is, stellen we alles in het werk om u een service op maat te garanderen. Voor elk event selecteren we de hostessen en stewards die perfect aan uw verwachtingen beantwoorden.

Onze Methode

Een gepersonaliseerde opvolging

Omdat geen enkel event hetzelfde is, analyseren we eerst samen wat u precies nodig hebt. Daarna definiëren we heel precies de profielen van stewards en hostessen die aan uw verwachtingen voldoen (aantal, outfits, uurregeling, eventuele opleiding, enz). We managen volledig uw onthaalpersoneel en verzekeren een opvolging vanaf het eerste contact tot het einde van uw event. Daarna vragen we altijd feedback over het goede verloop.

Contacteer ons