Hosts en hostessen in Brussel

Hosts en hostessen in Brussel

Het Agentschap Protéine stelt u in Brussel een gepersonaliseerde en unieke service voor van hosts en hostessen die het onthaal van uw genodigden met de glimlach op zich nemen bij de organisatie van uw evenementen.  In het hartje van onze hoofdstad staan onze hosts en hostessen u bij voor het klaarmaken van uw reünies, seminaries, conferenties, congressen, alsook grote salons en bijeenkomsten.  Om er enkele bekende te noemen: De Heysel, Bozar, Brussels Square, Tour & Taxis, The Event Lounge, Autoworld, die het hele jaar door culturele en professionele congressen organiseren. Zij hebben geen geheimen meer voor onze hostessen.

De animaties en de VIP evenementen krijgen een uitzonderlijk elegante toets dankzij onze hostessen. Bent u op zoek naar tweetalige hostessen in Brugge, Antwerpen en Gent,  alsook tweetalige  hosts en parkingboys om uw event in goede banen te leiden? Onze hostessen zullen steeds klaarstaan voor u.
Ons Agentschap staat ook in bij sportieve evenementen die doorgaan in Brussel.  Onze hostessen, hosts, promoboys staan u ook bij op: De Memorial Van Damme, 20KM van Brussel, Golf toernooien, Tennis Toernooien, …
Al sinds vele jaren biedt ProtéinesurMesure u een gepersonaliseerde service van VIP hosts en hostessen voor het organiseren van uw perfecte evenementen.