PROTÉINE

Onze hostessen en stewards. De garantie voor het succes van uw events.

Contacteer ons

Een service op maat

Al onze stewards en hostessen worden geselecteerd, opgeleid en geëvalueerd om aan uw wensen te voldoen. Onze service is dus volledig op maat van (en toegewijd aan) de opdracht die u ons toevertrouwt.

Uw partner

Van zodra we uw aanvraag krijgen, stellen we alles in het werk om van uw event een succes te maken. We managen het onthaalpersoneel van begin tot einde.

Beschikbaar, reactief en flexibel

Uw event is uniek. Het vereist al onze aandacht. Daarom zijn we op elk moment beschikbaar om in alle omstandigheden te reageren, voor, tijdens en na uw event.

Onze diensten

Congressen, Conferenties en Seminaries

Dè referentie in de omkadering van congressen, conferenties en seminaries.

Beurzen

Een essentiële kennis van zaken voor een geslaagde beurs, zowel voor professionals als voor het grote publiek.

VIP-events

Expertise op maat, aangepast aan elk van uw events.

Animaties

Onze expertise om uw communicatie- en marketingacties te begeleiden, uw sportevents, uw personeelsfeesten,...

Een team dat voor u klaarstaat

Ons team van dynamische medewerkers staat tot uw beschikking om u te ondersteunen bij het organiseren van uw event. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring kunnen we zeker een steentje bijdragen aan het succes van uw events.

Alexandre Englebert

Managing Partner

LinkedIn

Delphine De Cock

Planning & Recruitment Officer

LinkedIn

Zoe Quodbach

Planning & Recruitment Officer

LinkedIn

Sophie Lambert

Administrative Assistant

LinkedIn

De perfecte outfit voor uw unieke event

Omdat het publiek steeds veeleisender wordt, is een geslaagde eerste indruk steeds belangrijker. Een juiste outfit speelt dan ook een belangrijke rol. Daarom hebben we zorgvuldig een gamma outfits geselecteerd voor de stewards en hostessen die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen. Onze selectie gaat van het formele mantelpak tot meer casual outfits, terwijl de Parking Boys eerder functionele kleren dragen. Elke outfit is personaliseerbaar met een ruime keuze aan accessoires: sjaaltjes, pochetten, halskettingen,… We hebben alles om u van dienst te zijn.

Uitzonderlijke klanten

We zijn trots de volgende partners als trouwe klant te hebben:

Nieuwtjes

Nieuws
31/07/2017

Autosalon

Ieder jaar, tijdens het autosalon, contacteren verschillende automerken ProTéine voor de selectie van hun hostessen, hosts en informanten om een goed verloop van het salon te garanderen met een hoogstaand...
Nieuws
30/05/2017

Tomorrowland

Tomorrowland is zeker het meest bekende elektronisch muziek festival ter wereld. Meer dan 5000 artiesten, dj’s, zangers en muziekanten komen samen om hun passie 6 dagen lang te delen met...
Nieuws
30/05/2017

Seafood

European Seafood Expositon and Seafood Processing is het grootste salon voor zeevruchten ter wereld. Het is een salon voor de professionele kopers en meerbepaald op de Europese markt hergroeperen de...
Ontdek al ons nieuws