PROTÉINE

Onze hostessen en stewards. De garantie voor het succes van uw events.

Contacteer ons

Een service op maat

Al onze stewards en hostessen worden geselecteerd, opgeleid en geëvalueerd om aan uw wensen te voldoen. Onze service is dus volledig op maat van (en toegewijd aan) de opdracht die u ons toevertrouwt.

Uw partner

Van zodra we uw aanvraag krijgen, stellen we alles in het werk om van uw event een succes te maken. We managen het onthaalpersoneel van begin tot einde.

Beschikbaar, reactief en flexibel

Uw event is uniek. Het vereist al onze aandacht. Daarom zijn we op elk moment beschikbaar om in alle omstandigheden te reageren, voor, tijdens en na uw event.

Onze diensten

Congressen, Conferenties en Seminaries

Dè referentie in de omkadering van congressen, conferenties en seminaries.

Beurzen

Een essentiële kennis van zaken voor een geslaagde beurs, zowel voor professionals als voor het grote publiek.

VIP-events

Expertise op maat, aangepast aan elk van uw events.

Animaties

Onze expertise om uw communicatie- en marketingacties te begeleiden, uw sportevents, uw personeelsfeesten,...

Een team dat voor u klaarstaat

Ons team van dynamische medewerkers staat tot uw beschikking om u te ondersteunen bij het organiseren van uw event. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring kunnen we zeker een steentje bijdragen aan het succes van uw events.

Alexandre Englebert

Managing Partner

LinkedIn

Delphine De Cock

Planning & Recruitment Officer

LinkedIn

Zoe Quodbach

Planning & Recruitment Officer

LinkedIn

Sophie Lambert

Administrative Assistant

LinkedIn

De perfecte outfit voor uw unieke event

Omdat het publiek steeds veeleisender wordt, is een geslaagde eerste indruk steeds belangrijker. Een juiste outfit speelt dan ook een belangrijke rol. Daarom hebben we zorgvuldig een gamma outfits geselecteerd voor de stewards en hostessen die uw bedrijf zullen vertegenwoordigen. Onze selectie gaat van het formele mantelpak tot meer casual outfits, terwijl de Parking Boys eerder functionele kleren dragen. Elke outfit is personaliseerbaar met een ruime keuze aan accessoires: sjaaltjes, pochetten, halskettingen,… We hebben alles om u van dienst te zijn.

Uitzonderlijke klanten

We zijn trots de volgende partners als trouwe klant te hebben:

Nieuwtjes

Nieuws
10/08/2018

De Europese ontwikkelingsdagen 2018

Op 5 en 6 juni van dit jaar vonden de Europese ontwikkelingsdagen plaats in Tour & Taxis te Brussel. Deze keer werden de EDD (European Development Days) georganiseerd rond het...
Nieuws
14/03/2018

Batibouw 2018

De Beurs Batibouw opende vorige week haar deuren, tot grote vreugde van de bouw- en renovatieliefhebbers.   Ruim 300 000 mensen kwamen in Brussels Expo bijeen, waar ze de aanwezige...
Nieuws
30/01/2018

Autosalon 2018

Deze zondag 21 januari liep de 96e editie van het Autosalon op de Heysel-locatie met succes ten einde. Onze hostessen en informanten, geselecteerd omwille van hun talenkennis, hun ervaring en...
Ontdek al ons nieuws