Onze visie? Het stimuleren van de Human Resource markt om de groei van bedrijven te ondersteunen door middel van innovatieve selectie aan talent.

Samenwerken met PROTÉINE betekent het delen van onze kernwaarden. Dit houdt in, authentieke en respectvolle relaties, gebaseerd op oprechte kennis van onze partners, hetzij klanten of kandidaten.

Onze jobs inzieenOnze diensten inschakelen

Onze expertises

Business Support

De ondersteuning van uw administratieve afdeling vereist onder andere het beheren en opvolgen van verschillende dossiers en bestanden, een dynamische aanpak met proactieve communicatie en oog voor detail. Onze consultants verwachten voldoening aan deze vereisten.

Human Ressources

De human resources hebben een impact op de mannen en vrouwen die dagelijks met u samenwerken. Daarom selecteren onze consultants de kandidaten die perfect voldoen aan de vereisten van het beroep.

Sales & Marketing

Bijdragen aan uw Sales-en Marketing afdeling vereist onder andere een communicatieve passie voor uw producten en diensten, een krachtige personeelsbezetting die voortdurend streeft naar de beste resultaten. Onze consultants zullen deze kwaliteiten waarmaken.