Onze visie? Het stimuleren van de Human Resource markt om de groei van bedrijven te ondersteunen door middel van innovatieve selectie aan talent.

Samenwerken met PROTÉINE betekent het delen van onze kernwaarden. Dit houdt in, authentieke en respectvolle relaties, gebaseerd op oprechte kennis van onze partners, hetzij klanten of kandidaten.

Onze jobs inzieenOnze diensten inschakelen

Onze expertises

ICT

De opkomst van nieuwe technologieën en het web leiden tot een aanzienlijke ontwikkeling van beroepen in de informatie- en communicatiesector.

Sales & Marketing

Bijdragen aan uw Sales-en Marketing afdeling vereist onder andere een communicatieve passie voor uw producten en diensten, een krachtige personeelsbezetting die voortdurend streeft naar de beste resultaten. Onze consultants zullen deze kwaliteiten waarmaken.

HR & Administratie

De ondersteuning van uw administratieve dienst vereist in het bijzonder controle van het beheer en de opvolging van uiteenlopende dossiers, een dynamisch vermogen tot positieve communicatie met een scherp oog voor detail.

Onze consultants zullen deze kwaliteiten waarmaken.

Onze andere sectoren

Onthaal

Onthaal zit in ons DNA. Het onthaal van uw klanten/prospecten/partners/leveranciers vereist onder andere hartelijkheid met een glimlach, een goede talenbeheersing en een enthousiast oplossend vermogen. Onze selectie controleert strikt deze kwaliteiten voor het beheer van uw onthaal.

Finance & Accounting

Werken met uw financiële en boekhoudafdeling vereist in het bijzonder een onberispelijke integriteit, beheersing van de technische vaardigheden en absolute nauwkeurigheid in de gegevensverwerking.

Onze selectie weet rigoureus te voldoen aan deze vereisten.

Engineering

Engineering is bijzonder veelzijdig en praktijkgericht op alle gebieden en vereist een breed scala aan kennis en kwaliteiten.