Onze ambitie? Stimuleer de wereld van human ressources en breng een frisse wind in onze sector!
PROTEINE zijn betekent het delen van onze waarden. Hieronder verstaan wij het authentieke en respectvolle menselijke contact, gebaseerd op een goed begrip van onze partners, of het nu klanten of kandidaten zijn.

Onze jobs inzieenOnze diensten inschakelen

Onze Activiteitensectoren

HR & administratie

De ondersteuning van uw administratieve dienst vereist in het bijzonder controle van het beheer en de opvolging van uiteenlopende dossiers, een dynamisch vermogen tot positieve communicatie met een scherp oog voor detail.

Onze consultants zullen deze kwaliteiten waarmaken.

Financiële ondersteuning

Werken met uw financiële afdeling vereist in het bijzonder een onberispelijke integriteit, beheersing van de technische vaardigheden en absolute nauwkeurigheid in de gegevensverwerking.

Onze selectie weet rigoureus te voldoen aan deze vereisten.

Sales

Bijdragen aan uw salesafdeling vereist onder andere een communicatieve passie voor uw producten en diensten, een krachtige personeelsbezetting die voortdurend streeft naar de beste resultaten. Onze consultants zullen deze kwaliteiten waarmaken.

ICT

De opkomst van nieuwe technologieën en het web leiden tot een aanzienlijke ontwikkeling van beroepen in de informatie- en communicatiesector.

Permanent Onthaal

Onthaal zit in ons DNA.

Het onthaal van uw klanten/prospecten/partners/leveranciers vereist onder andere hartelijkheid met een glimlach, een goede talenbeheersing en een enthousiast oplossend vermogen.

Onze selectie controleert strikt deze kwaliteiten voor het beheer van uw onthaal.

Engeneering

Het ingenieursberoep is bijzonder veelzijdig en praktijkgericht op alle gebieden en vereist een breed scala aan kennis en kwaliteiten.

Digital marketing & communication

Door de verscheidenheid aan vakgebieden trekt de digitale marketing en communicatiesector steeds meer kandidaten aan met uiteenlopende opleidingen en ervaring.