Events

Autosalon

By 31/07/2017

Ieder jaar, tijdens het autosalon, contacteren verschillende automerken ProTéine voor de selectie van hun hostessen, hosts en informanten om een goed verloop van het salon te garanderen met een hoogstaand onthaal voor de duizenden bezoekers.

Ook dit jaar waren de grootste merken vertegenwoordigd door onze hosts en hostessen in “Brussels Expo” in de verschillende paleizen. Voor het eerst geïntroduceerd in 2011 werd de expositie van Dream Cars for wishes, geopend van vrijdag 20 januari tot zondag 22 Januari 2017, een groot aantrekkingspunt voor het grote publiek.  De 50 Luxe wagens die tentoon gesteld stonden in Paleis 11 hebben meer dan 20.000 auto-liefhebbers aangetrokken. Een publiek dat zich even een droommoment schonk en oog in oog stond met deze praaltjes. Ook heeft deze tentoonstelling veel kinderhartjes veroverd dankzij de organisatie Make-A-Wish, waar de winst van deze expositie heen gaat.
Op maat gemaakte uniformen, de aangepaste opleidingen, onze hosts en hostessen begeleiden u om ervoor te zorgen dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft.
Sinds 1996 zijn hier de automerken die ons agentschap in vertrouwen hebben genomen: Audi, VW, Bentley, Porsche, Lamborghini, Ssangyong, Suzuki, Peugeot, Nissan, Seat, Renault & Kia.
Om ervoor te zorgen dat de commerciële doelstellingen bereikt worden, worden de informanten en de hostessen samen met de klant geselecteerd.