EventsNieuws

De 5 kwaliteiten van een schitterend team

By 23/05/2023

Een succesvol evenement rust grotendeels op de kwaliteit van het team dat het ondersteunt. Bij PROTEINE streven we ernaar om competente en gemotiveerde medewerkers aan onze klanten te leveren. We organiseren wekelijkse wervingsessies om voortdurend nieuwe profielen te presenteren. Hier zijn de vijf essentiële kwaliteiten van een uitzonderlijk evenemententeam:

  1. Punctualiteit:

Punctualiteit is cruciaal in onze sector. Punctuele hostessen en stewards zorgen voor een vlotte gang van zaken tijdens het evenement en creëren een positieve indruk bij de deelnemers.

  1. Professionaliteit en presentatie:

Professioneel gedrag en een verzorgd voorkomen van het team zijn essentieel om vertrouwen en geloofwaardigheid uit te stralen.

  1. Meertaligheid:

In een steeds meer verbonden wereld is het beheersen van meerdere talen een belangrijke troef. Het vermogen om te communiceren met de deelnemers in hun moedertaal zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring en vergemakkelijkt wederzijds begrip. We hechten veel belang aan de taalkundige diversiteit binnen ons team.

  1. Aanpassingsvermogen en reactievermogen:

Hostessen en stewards moeten flexibel kunnen omgaan en snel kunnen reageren op veranderingen. Evenementen kunnen soms verrassende wendingen nemen, zowel positief als negatief, en het is essentieel dat het team zich kan aanpassen en initiatief kan tonen.

  1. Teamgeest:

Samenwerking en coördinatie zijn essentieel. Iedereen moet harmonieus kunnen samenwerken met andere teamleden, verantwoordelijkheden delen en effectief communiceren.