Nieuws

Autosalon 2018

By 30/01/2018

Deze zondag 21 januari liep de 96e editie van het Autosalon op de Heysel-locatie met succes ten einde.

Onze hostessen en informanten, geselecteerd omwille van hun talenkennis, hun ervaring en hun motivatie, waren op dit Salon 2018 met meer dan honderd man aanwezig om samen te werken met de auto-of motormerken.

Ze volgden gedurende meerdere dagen een opleiding bij de merkenspecialisten om de modellen te leren kennen, om potentiële klanten te kunnen overtuigen en om vanaf de Salonopening bij te dragen aan de commerciële doelen van de verschillende merken.

Stiptheid en rigueur waren twaalf dagen lang aan de orde bij onze informanten en hostessen, op meer dan 13 auto-en moto stands. Presentatie van de modellen, prijsoffertes, uitleg over pakketten en speciale aanbiedingen, enz.: hun missie was, zo goed mogelijk te begeleiden,  de bezoekers door de verschillende paleizen van de Brussels Expo, met pit, een glimlach, en een uniform op maat. Een kritische follow-up ter plaatse heeft het professionalisme en de topkwaliteit van de informanten van Protéine kunnen bevestigen.

Onze teams waren ook tijdens de #Wearemobility in Paleis 10 aanwezig, toegankelijk van 18 tot 21 januari. De #Wearemobility was een groot succes: de micromobiliteit en de oplossingen voor gecombineerd vervoer hebben het enthousiasme van meer dan 36 000 bezoekers opgewekt.

Wij zijn trots op de prestaties van onze teams en we verheugen ons reeds op de volgende editie, waarbij onze informanten en hostessen weer eens de grootste merken zullen vertegenwoordigen en zo zullen instaan voor het in goede banen leiden van dit kwaliteitssalon.