EventsNieuws

Autosalon Brussels 2023

By 28/04/2023

PROTEINE agency is trots om deelgenomen te hebben aan de 100e editie van de Autosalon in januari 2023. Meer dan 100 informanten/hostess/stewards waren aanwezig gedurende de 10 dagen van dit evenement. Onze teams hebben hard gewerkt om gepersonaliseerde diensten te leveren voor de aanwezige merken en voor FEBIAC, en ervoor gezorgd dat de bezoekers een uitzonderlijke ervaring hadden tijdens hun bezoek. Een mooie comeback na COVID!

 

Wat een informant doet :

De informanten worden door ons bureau geselecteerd en vervolgens gedurende enkele dagen door de merken opgeleid vóór de beurs. De opleiding stelt hen in staat om diepgaande kennis te ontwikkelen over de voertuigen die ze presenteren. De elektrische auto wint steeds meer terrein en wordt een steeds populairdere alternatief voor traditionele voertuigen, die een schone, stille en economische mobiliteitsoplossing biedt voor een duurzamere toekomst. De training was daarom ook gericht op deze nieuwe modellen.

 

Hostess/stewards:

FEBIAC rekent op ons wat betreft VIP-ontvangst, scannen, vestiaire en ticketverkoop. Alle opdrachten werden succesvol uitgevoerd. Tweetaligheid, commercieel gevoel en relationele vaardigheden zijn de kwaliteiten die we zoeken bij het selecteren van ons personeel.

 

Dankzij ons engagement om kwaliteit te leveren hebben we vertrouwensrelaties opgebouwd met onze partners. We willen onze vertrouwde partners bedanken voor hun voortdurende steun en loyaliteit. We kijken uit naar verdere samenwerking bij de volgende beurzen.