EventsNieuws

600 uren voor studentenjobs

By 15/05/2023

Wist u dat? Studenten kunnen nu tot 600 uur per jaar werken! Dit is een significante toename in vergelijking met de voorgaande 475 uur die van kracht waren.

Deze nieuwe regel geldt ook voor buitenlandse studenten die in België studeren en die nu meer kunnen werken en dus waardevolle professionele ervaring kunnen opdoen in een ander land.

Bij PROTEINE werken we samen met meer dan 500 stewards/hostessen die zich na hun lessen inzetten. We cultiveren culturele diversiteit om een meertalig en dynamisch team te bieden. Van ontvangst, scanning, cloakroom en vele andere taken, ons personeel is getraind om aan de behoeften van elk evenement te voldoen en beweegt zich evenveel in Brussel als in het Waals en Vlaams gewest.

Door te werken in het bureau, verwerft ons team waardevolle vaardigheden op het gebied van communicatie, teamwork en probleemoplossing, evenals praktische ervaring in de evenementensector. We zijn trots op het bieden van studentenjobs die jongeren kunnen helpen zich voor te bereiden op hun toekomstige carrière, terwijl ze ook een leuke en lonende werkervaring bieden. PROTEINE biedt dagelijkse opdrachten, waardoor studenten hun agenda kunnen beheren en kunnen werken tijdens de periodes die het beste bij hen passen. We bieden ook een stimulerende en verrijkende werkomgeving, evenals een aangename en vriendelijke omgeving.

Twee keer per week organiseren we rekruteringsessies in onze kantoren in Brussel. Deze constante vernieuwing stelt ons in staat om onze klanten voortdurend nieuwe tweetalige en professionele profielen aan te bieden, oplossingen op maat te bieden voor elk evenement, maar ook om alle stewards en hôtesses de mogelijkheid te bieden om te werken volgens hun voorkeuren. We hebben een platform opgezet dat toegang geeft tot de evenementenkalender, zodat ons personeel dagelijks op de hoogte kan blijven.

We zijn verheugd om nu nog meer mogelijkheden te kunnen bieden dankzij deze nieuwe regelgeving op het gebied van werkuren.